Ledige stillinger

Løviknesgruppen er i vekst og utvikler seg – og vi er på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker! Så hvem er du? Vi ønsker gjerne å høre fra deg!

Send oss en søknad og fortell oss hvem DU er, om ikke noen av stillingene som er utlyst her passer deg, kan du gjerne sende oss en åpen søknad! Vi er åpne for å høre fra deg.


Vi i Løviknesgruppen er alltid på let etter de beste lagspillerene til våre lokasjoner på Vestnes og i Tomrefjord. Med tre sterke bedrifter i vekst og utvikling er vi på utkikk etter mennesker som kan tilføye kvalitet og kompetanse til det arbeidet vi utøver for våre kunder hver eneste dag. Vi er en gjeng som liker å dele kunnskap, lære oss nye ting og er opptatte av å spille hverandre gode, samarbeid og utvikling.


Ledige stillinger

  • Verkstedmedarbeider

 

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: 31. mars

 

Vestnes Bil- og Bobilverksted
Bobil og personbilverksted i Vestnesbukta har en stor bobilavdeling som server alle Løviknes Caravan sine kunder og mange andre bobilkunder i regionen. Her er det 13 ansatte fordelt på både person- og bobilavdelingen. Bobilavdelingen er Fiat-autorisert og har en høy kvalitet og kompetanse på bobil.

 

Løviknes Caravan
I butikken lokalisert på Vestnes er det både utstyrsbutikk men også 20 års erfaring med salg av bobil og campingvogn. Vi er 8 ansatte som jobber med forskjellige merker og produkter samt en utstyrsbutikk som har alt innen camping. Løviknes Caravan selger rundt 200 bobiler i året.

 


Vestnes Dekk og felger
I lokaler på Trohaugen er det tre ansatte som drifter både dekkhotell og dekkskift, salg av dekk og felger, forskjellige maskiner til landbruk og hageredskaper. Dekkhotellet har over 800 dekkhotellkunder og er stadig i vekst.

 

Kontaktperson

Jan Henning Løviknes

Epost: loviknes@bobiler.net
Mobil: +47 99 55 11 03

 

Vårt eksklusive fordelsprogram!

Du er viktig for oss og vi vil prioritere deg. Vi har et fantastisk fordelsprogram som gir deg en rekke goder innad i LøviknesGruppen! Når du kjøper bobil eller campingvogn hos Løviknes Caravan blir du automatisk fordelskunde og en del av fordelsprogrammet. Målet vårt er å gjøre campingtilværelsen så enkel og fantastisk som mulig. Les mer

Design og CMS av EKH Grafisk